torsdag 1. november 2018

Scrapp med hjertet 2019

Vi inviterer nå til det niende Scrapp med hjertet 22.-24.mars 2019! Ønsket vårt da vi startet opp var å samle så mange scrappeglade som mulig til en trivelig og kreativ helg der vi kunne kose oss sammen og bli inspirert og lære av hverandre. Vi har hatt det utrolig moro og fått fantastisk god respons fra dere - det er vi virkelig glade for! Vi gleder oss så til å møte dere alle igjen. Scrapp med hjertet treffene har vært kjempeflotte, og vi tror og håper alle som har vært med har kost seg like mye som oss. 

Overnatting
Vi vil gjerne at så mange som mulig skal kunne komme og være med på å gjøre dette til et supert treff! For de som kommer utenbys fra og trenger overnatting kan man leie hytter på Tromsø Lodge & Camping. Vi har ingen samarbeidsavtale med campingen så vær tidlig ute hvis du ønsker sikre deg overnatting. 

Dersom dere ønsker å overnatte på campingen kan hytter bestilles på telefon 77 63 80 37 eller mail: post@tromsocamping.no

Butikk
Papiria fra Trondheim kommer igjen til oss i Tromsø med butikk, vi gleder oss til å se Berit igjen!

Kurs
Berit som eier Papira vil også holde kurs under treffet. Informasjon om kurs vil komme senere.

Mat
På fredag spanderer vi noe godt til kvelds, lørdag til lunsj bestiller vi bagetter fra Kjøkkensjefen og lørdags kveld kommer Srisai som vanlig med nydelige thairetter.  
Påmelding
Vi har plass til 60 deltakere på treffet. For at vi denne gangen skal arrangere et vellykket treff må vi ha minst 40 deltakere. For å sikre oss økonomisk kan vi derfor ikke refundere treffavgiften etter 01.januar 2019. 
Her gjelder første mann til mølla! 

Påmelding: scrappmedhjertet@hotmail.com Se ellers info øverst i sidemenyene på bloggen.
Dere vil få en bekreftelse på mail med kontonummer for betaling. Påmeldinger er ikke registrert før vi har fått pengene inn på konto. 
Følg med fremover på bloggen og facebook for nyheter, informasjon og spennende utfordringer:)

Med dette vil vil ønske alle hjertelig velkomne til Scrapp med hjertet 2019!

1 kommentar: