onsdag 26. november 2014

Kurs på Scrapp med hjertet 2015

Vi har lenge jobbet i kulissene med kursholdere for treffet, og vi er så spente når vi nå kan begynne å dele dem med dere. Vi er så førnøyde over å ha fått tre flotte kursholdere med på laget denne gangen!

Først vil vi presentere Kjersti Volla! :) Hun besøkte oss for første gang i 2013, da som deltaker på treffet. Vi ble så glade da vi fikk et klart JA! fra henne da vi spurte om hun ville komme og holde kurs for dere. Kjersti er blant annet med i designteamet til Ett Trykk og Copic Marker Norge. Hun kan trylle med Copicene sine og kortene hennes prydes ofre med de mest fantastiske fargelagte motiv. Kjersti kan også mye annet, og når hun kommer til oss skal hun holde kurs i sjokoladekort til gutt/mann med innslag av metalltape, maling og embossing.

Her er en knippe bilder av noe det Kjersti har laget. Ta også en titt i bloggen hennes for mer av hennes faktastiske kreasjoner.

 

Kurs med Kjersti Volla

Sjokoladekort til gutt/mann 
der dere skal leke litt med metalltape og akrylmaling, stempling i embossing og pynte med litt av hvert fra verktøyboden.


Pris kr. 350
Varighet 3 timer 

For påmelding: scrappmedhjertet@hotmail.com
Påmelding innen 6.mars 2015! Bindende påmelding!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar