søndag 27. januar 2013

Art Journal kurs med Åshild Halvorsen

Nå nærmer det seg treff med raske skritt og det er på tide å begynne og melde seg på kurs. Våre flotte kursholdere kommer langveis fra, og det er supert om vi kan få fylt opp kursene i forkant så de får se at dere har lyst å være med på den kreative moroa:)

Vi holder på med de siste detaljene til det siste kurset vårt, men vil gjerne mens vi venter minne dere på de andre kursene våre. 

Først ut er Åshild Halvorsen.

Vi gleder oss skikkelig til at Åshild Halvorsen kommer for å holde kurs for oss på Scrapp med hjertet - det kommer til å bli både moro, kreativt og inspirerende! 

Ingen vits å vente - meld dere på, dette blir kjempemoro. 


Kurset koster 400 kr og varer 2,5-3 timer
Vi vil gjerne få si at dette er et kurs for alle, uansett om man har prøvd art journaling eller ikke, og vi håper mange har lyst til å være med. Dette blir et kreativt kurs med ei super dame - vi gleder oss! 
 Litt om Åshild:
Åshild driver med litt av hvert: kortlaging, maling og art journaling. I bloggen hennes kan dere se mer av alt det kreative hun finner på. Du kan også lese hva Åshild selv skriver om art journaling i sin begynnerguide, hvor hun blant annet kan berolige oss:
"Dear Art Journal Beginner. Don't be scared. Open your arms and embrace the creative world that lies in front of you."
Vi har allerede skrevet litt om art journaling og du kan lese innlegget her.

Du kan lese mer om Åshild her.
For påmelding send en mail til scrappmedhjertet@hotmail.com. 
Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Skriv gjerne i kommentarfeltet under, eller send en mail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar