lørdag 1. desember 2012

Adventsgive-away i bloggen :)

Idag er det 1. desember og vi går inn i den koselige adventstiden. Vi vil gjerne ha litt ekstra hygge her i bloggen i tiden fram mot jul og har derfor laget en slags adventskalender til dere:) 

Vi har seks give-aways vi skal dele ut i desember. De to første neste søndag (2. søndag i advent), de neste to 3. søndag i advent og de to siste lille julaften (4. søndag i advent). 

Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet til adventsinnleggene våre:) Så legg igjen en kommenter under dette innlegget og dere er med i den første trekningen!

Kommentarene må være skrevet innen lørdagen etter at innlegget er lagt ut. Fristen for å kommentarene til dette innlegget er altså lørdag  8. desember. Søndag 9. desember trekker vi de første vinnerne og man kan kommentere på nytt og være med i neste trekning:)

Da håper vi dere er med oss i adventstiden - god 1. desember!


24 kommentarer:

 1. Så hyggelig at dere lager give-away i adventstida.
  -Lillian Mack-

  SvarSlett
 2. Er så kos med advent her inne i bloglandia, julestemning i alle bloggene du stikker innom. Å ikke minst masse inspirasjon og gode ideer. Så selv om advent er mye stress også, så må man ta seg tid til kos.
  Ønsker dere en flott 1. søndag i advent i morgen!
  -Cathrin-

  SvarSlett
 3. Så koselig av dere! Morsomt med advent... :)

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig dette var!
  Jeg er med:)Ønsker samtidig alle ei riktig fin adventstid!
  Klem fra Merete

  SvarSlett
 5. Adventstida er ei fin tid! Jeg slenger meg med på moroa dere arrangerer her på bloggen. Ha ei videre fin 1. søndag i advent-helg! :) Klem fra Hege

  SvarSlett
 6. Spennende med give-aways! :)
  Fin adventstid til dere alle :)

  SvarSlett
 7. Jeg er med :-)
  Ønsker dere alle en flott desember!

  -Helle-

  SvarSlett
 8. Kjempekoselig med litt førjulsstemning. Gleder meg masse til treffet i mars! Håper alle tar det med ro og koser seg i adventa!

  SvarSlett
 9. Koselig med advents-give-aways!

  Ta vare på dere selv i førjulstida.

  SvarSlett
 10. Hærlig:) D e så koseli m den her tia før jul:) Æ vet æ e for sein m å kommentere for å bli m i trekninga denne gang (julebord i går;) Men supert tiltak! Ha ei fin adventstid :)

  SvarSlett
 11. Du er ikke for sen, Kine, dere kan kommentere til og med NESTE lørdag :)

  God 1. søndag i advent alle sammen!

  SvarSlett
 12. Så flott at dere har give away i førjulstiden :))

  SvarSlett
 13. Så trivelig med adventsoverraskelser :-)

  SvarSlett
 14. Så gøy med overraskelser!!!! Det e alltid like spennende!! Tusen Takk for at dere sprer spenning å glede I Advents tida!! Jeg vil gjerne være med!! :o)

  SvarSlett
 15. :) Overraskelser er gøy :) og så koselig da no i ventetida mens kreativiteten boble i alle blogga rundt om i landet :) Moro :)

  SvarSlett
 16. Så koselig adventskalender :-) Er gjerne med i trekningen.

  SvarSlett
 17. Superkoselig med andvents giweaway... og særlig når man sitt og leser om det i julevaska stua 2 uke før jul.. har aldri skjedd mæ før. hihihi.. Deltar gjerne i trekninge. Adventsklemmer fra mæ.

  SvarSlett
 18. Ønsker dere ei riktig god adventstid :-)Deltar gjerne i trekningen.

  SvarSlett
 19. Giweaways er alltid koselig! Fint tiltak i adventa :)

  SvarSlett
 20. Gratulerer til vinnerne, jeg er gjerne med en runde til :-)

  SvarSlett
 21. Blir gjerne med i trekninga;)
  Gøy med advents-giveaway:):)

  SvarSlett
 22. Gratulerer så masse til de to vinnerne. Koselig med dette adventstiltaket og jeg er gjerne med i neste trekkerunde. Ellers teller jeg ned dager til scrappetreffet i Tromsø :-) Ha ei fin adventstid alle sammen og ta dere tid til å kose dere masse :-)

  SvarSlett