tirsdag 27. november 2012

Kurs med Kirsten Aune på Scrapp med hjertet

Vi er veldig glade for å kunne ønske Kirsten Aune velkommen til Tromsø og Scrapp med hjertet! Kirsten har takket ja til å komme og holde kurs for oss
 og det syns vi er utrolig trivelig. 
Vi vil komme tilbake med mer konkret informasjon om kurset,
når Kirsten har fått litt tid på seg til å tenke litt og scrappe litt. 
I mellomtiden vil vi gjerne presentere Kirsten litt for dere.


Kirsten er litt av en tryllekunstner når det kommer til små esker og bokser. Hun er en scrapper av den romantiske sorten som gjerne lager kort og esker med lekre papirer, blonder og vakre detaljer. Kirsten er med i det kreative teamet til Stempelglede og Unik hobby og er en populær blogger. Hun har det siste året hatt mye annet som har opptatt tid og oppmerksomhet, men vi er veldig glade for at hun har lyst til å finne tilbake til scrappepulten og vil komme og holde kurs for oss. 


Flere av de små kunstverkene av noen esker Kirsten lager kan dere se her.

Vi håper dere gleder dere like mye som oss til å få Kirsten på besøk, og at mange av dere har lyst å være med på kurs. Har dere lyst å melde dere på allerede nå er det så klart anledning til det:)

Følg med for mer informasjon om dette kurset, og da gjenstår det bare å ønske Kristen hjertelig velkommen til Scrapp med hjertet!

3 kommentarer:

 1. Nydelig, beste adventskalendergave æ kunne fått!! Helt klart kurs for meg:).
  Fargene,fasong og dekorering er PERFEKT.
  Gratulerer til dere som har fått INTERESSANTE
  kursholdere. GLEDER MÆ!!!!

  SvarSlett
 2. Så GØY at dere har fått meget dyktige Kirsten til å holde kurs på Scrapp med Hjertet-arrangementet i mars 2013! Det blir nok mye å glede seg til - både for de som skal på kurs av noe slag, og de som ikke skal det! - Og for kursholderne, ikke minst! Papir- og stempelhobby er GØY! :)

  Ha ei fortsatt fin førjulstid!

  SvarSlett