torsdag 20. september 2012

Velkommen til Scrapp med hjertet 2013!


Det er nå to år og to treff siden vi første gang skulle arrangere Scrapp med hjertet i Tromsø. Vi var da både forventningsfulle, spente og litegrann nervøse. Ønsket vårt var å samle så mange scrappeglade som mulig til en trivelig og kreativ helg der vi kunne kose oss sammen og bli inspirert og lære av hverandre.

Scrapp med hjertet 2011 og 2012 viste seg å bli to supre treff, og vi tror og håper alle som var med koste seg like mye som oss. Vi vil gjerne gjenta begivenheten og kan med glede herved invitere til Scrapp med hjertet 2013 16.-17.mars.

Det vil bli satt opp flere kurs i løpet av treffhelgen - kursplan kommer etterhvert. Vi vil ha masse spennende utfordringer med flotte premier, og vi har også denne gangen med oss Bokhuset Libris Jekta storsenter som flytter hele scrapbookingavdelingen sin til treffet vårt for helgen.

Når vi nå har invitert dere til å være med oss og scrappe med hjertet ligger det i dette også en dobbel betydning. Hobbyen vår handler ofte om å ta vare på minner og om å skape noe som er til glede både for oss selv og de vi er glade i. Vi har tidligere gitt overskuddet av treffinntektene til Kreftforeningen og Dyrebeskyttelsen i Tromsø.
Denne gangen vil vi gjerne benytte anledningen til å gi overskuddet vårt til barneavdelingen på Universitetssykehuset i Tromsø
Scrapp med hjertet er et arrangement vi som arrangører og deltakere har så mye glede av, og vi ønsker derfor å gi litt videre. Vi håper pengene kan komme godt med og være med på å glede noen små barnehjerter.

Vi vil gjerne at så mange som mulig skal kunne komme og være med på å gjøre dette til et supert treff! For de som kommer utenbys fra og trenger overnatting har vi fått en god pris på leie av hytter på Tromsø camping, som ligger i tilknytning til TUIL Arena hvor treffet skal være.

Dersom dere ønsker å overnatte på campingen kan 4-5manns hytter leies for 900 kr pr. hytte pr. natt ved å referere til Scrapp med hjertet. Hyttene må bestilles på telefon 77 63 80 37 eller mail: post@tromsocamping.no. For de som kommer alene eller er få og vil dele hytte med andre deltakere, ta kontakt med oss (scrappmedhjertet@hotmail.com) så skal vi hjelpe dere å komme i kontakt med hverandre. Vi har fått anbefalt at hyttene bestilles i god tid, hvis dere vet dere skal overnatte, så dere er sikre på å få plass. Nærheten til trefflokalene gjør det ideellt å sove på campingen når vi skal sitte sent oppe å scrappe lørdag kveld:)
Vi har plass til 60 deltakere på treffet og det blir i år en liten endring når det gjelder påmeldingen. Vi ønsker at deltakeravgiften betales ved påmelding, og det betyr at man ikke er påmeldt før vi har mottatt betalingen. Vi åpner denne gangen for påmelding fra 31. oktober kl. 00.00 og håper det da er mange scrappeglade som gjerne vil være med! 
Påmelding: scrappmedhjertet@hotmail.com. Se ellers info øverst i sidemenyene på bloggen.

Med dette vil vil ønske alle hjertelig velkomne til Scrapp med hjertet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar