lørdag 22. september 2012

Er det interessant med kurs i art journaling?

Vi har startet jobben med å finne spennende kurs til treffet og vil derfor høre med dere om det er interesse for kurs i art journaling?

Hva er art journaling og hva er vitsen?

Kunstnere har gjennom århundrer skriblet, eksperimentert, kladdet og dokumentert både seg selv og sitt arbeid i ulike former for journaler. Det som kalles art jounaling i dag kan være nettopp en slik type journal, men det kan også være akkurat det du vil det skal være. I art journaling er det ingen regler - er ikke det fantastisk?

Vi har surfet litt rundt og tittet innom forskjellinge som driver med art journaling for å kunne gi dere en ide om hva dette er, hvis dere ikke har vært borti det før.

Art journalen kan være:

- som en dagbok for å dokumentere seg selv og sortere følelser og tanker på en kreativ måte.
- et redskap for å eksperimentere med teknikker og ideer, eller et sted for å ta vare på gode sitater etc.
- et sted å kose seg kreativt og holde de kreative musklene aktive.

Art journalen kan på mange måter være lettere tilgjengelig, for eksempel om man har liten tid, men har lyst å være litt kreativ, eller om man har lært en ny teknikk og har lyst å prøve den ut litt før man setter igang med et nytt prosjekt.

Nyskjerrige på art journaling? Ta en titt her:

Studio Tangie Baxter
Åshild Halvorsen

Noen eksempler på art journal:

Tangie BaxterÅshild Halvorsen
 
Severine

Så, hva tror dere? Kunne det vært spennende med et art journal kurs? Vi gjør oppmerksomme på at vi ikke har spurt noen kursholdere til dette enda, foreløpig måler vi bare interessen. Har dere spørsmål, er det bare å fyre løs. Kom med tilbakemeldinger!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar