onsdag 11. januar 2012

Kurs med Lene Neby!


Da har vi den store glede å informere om at Lene Neby har takket ja til å komme til Scrapp med hjertet og holde kurs for oss!Lene NebyLene lager helt fantastisk nydelige albumsider (LOer) fulle av vakre detaljer!
Hun kommer til å holde to kurs på treffet - ett LO-kurs (albumside) og ett kurs i mixed media teknikk. Over her kan dere se eksempler på LOer fra bloggen til Lene. Er de ikke utrolig flotte?
Lene er med i flere designteam, blant annet Tattered Angels, og er gjestedesigner for Unik Hobby. Ta gjerne en titt i bloggen hennes hvis dere vil se mer av det fine hun lager.

Noen av dere lurer kanskje på hva mixed media er? Det kommer mer informasjon om dette kurset ganske snart, men det vi kan si er at det innebærer, som Lene selv uttrykker det, "maling, glimmermist og søling - utrolig gøy!" :) ... og resultatene blir vakre og unike små kunstverk av noen scrappeprosjekter.

Det er plass til 12 deltakere pr. kurs med Lene. Kursene varer i 2 timer og koster 350 kr. pr. kurs. Klokkeslett kommer vi tilbake til, men et av kursene blir holdt på lørdag og et på søndag.

Vi gleder oss til å ønske Lene velkommen og håper mange vil være med på kursene hennes.

Påmelding til scrappmedhjertet@hotmail.com.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar