mandag 21. februar 2011

Utfordring med premie!


Dette innlegget vil ligge øverst til fristen for utfordringen har gått ut.
Bla lenger ned for å se nye innlegg og bidragene til utfordringen.Det nærmer seg Scrapp med hjertet treffet - jippi! - og mens vi venter hadde vi lyst å utfordre dere litt:)

Siden det er morsdag på søndag ønsker vi å se morsdagskort fra dere. Det er ingen andre kriterier, så løp til scrappebordet og vær med på utfordringen!

Vi kommer til å trekke en tilfeldig vinner, så her har alle like stor mulighet til å vinne. Du trenger ikke å være påmeldt treffet for å delta på utfordringen. Premien til den første utfordringen er en overraskelse, men vi kan røpe at den inneholder en Martha Stewart punch, et nydelig stempel og et utvalg papirblomster!

Send bilde av bidraget deres til scrappmedhjertet@hotmail.com.
Frist: mandag 21. februar kl. 24.00. Vi trekker en vinner dagen etter.

Hvis dere har blogg kan dere legge ved adressen så kan vi linke bidraget til bloggen. Det er ikke nødvendig å ha blogg for å delta, vi legger ut bildene av bidragene deres på Scrapp med hjertet bloggen.

Vi i Scrapp med hjertet har laget hvert vårt morsdagskort:) Vi håper dere blir inspirert og at mange har lyst å være med på utfordringen vår i ventetiden fram mot treffhelgen.


Astrid

Inspirerende hilsen

Camilla & Astrid

2 kommentarer:

 1. Her er et bidrag fra meg :)
  http://inaemiliesverden.blogspot.com/2011/02/kurv-og-kort-i-rosa.html

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Her kommer mitt bidrag ;)

  http://hobby-for-sjelen.blogspot.com/2011/02/card-for-mum.html

  SvarSlett