fredag 1. oktober 2010

Bli med å scrappe med hjertet!

Gjett om vi er to som er glade og spente når vi nå endelig kan invitere til stortreff i Tromsø! Etter litt jobbing for å få hovedelementene på plass er det nå definitivt klart for å arrangere et - tror vi - etterlengtet større treff i Tromsø. Som ivrige scrappere vet vi at miljøet er stort i Tromsø og omegn, men kanskje er vi ikke alltid så flinke til å samles. Det hadde vi lyst å gjøre noe med!

Resultatet er Scrapp med hjertet som skal gå av stabelen 26.-27. mars 2011. Ønsket vårt er å samle så mange scrappeglade som mulig til en trivelig og kreativ helg der vi kan kose oss sammen og bli inspirert og lære av hverandre.

Det vil bli satt opp flere kurs i løpet av treffhelgen - kursplan kommer etterhvert. Vi vil ha masse spennende utfordringer med flotte premier, og vi har vært så heldige å få med oss Bokhuset Libris Jekta Øst som flytter hele scrapbookingavdelingen sin til treffet vårt for helgen.

Når vi nå har invitert dere til å være med oss og scrappe med hjertet ligger det i dette også en dobbel betydning. Hobbyen vår handler ofte om å ta vare på minner og om å skape noe som er til glede både for oss selv og de vi er glade i. Vi ønsker derfor å benytte anledningen til å gi overskuddet av treffinntektene til Kreftforeningen.

Vi vil gjerne at så mange som mulig skal kunne komme og være med på å gjøre dette til et supert treff! For de som kommer utenbys fra og trenger overnatting har vi fått en god pris på leie av hytter på Tromsø camping, som ligger i tilknytning til TUIL Arena hvor treffet skal være. Pris på overnatting blir 200kr pr. person og de av dere som ønsker plass på hytte sier ifra om det ved påmelding så ordner vi med å fylle opp hytter og bestille så mange vi trenger.

Med dette vil vil ønske alle hjertelig velkomne til Scrapp med hjertet!

Astrid & Camilla

9 kommentarer:

 1. Jeg er absolutt med! Hvor melder man seg på? ;)

  SvarSlett
 2. Man melder seg på på mail til scrappmedhjertet@gmail.com Vi har fått mailen din Ina så regner med du fant ut av det:) Velkommen på treff!

  SvarSlett
 3. Så spennende! Dette må man jo nesten være med på! Noen påmeldingsfrist på dette?

  SvarSlett
 4. Vi har ikke satt noen påmeldingsfrist enda siden det er en stund til, og vi forstår at man kanskje ikke enda kan være sikker på om man har mulighet til å være med. Vi har fått påmeldinger allerede og det er veldig hygglelig. Det fint for oss å få påmeldinger så vi får en anelse av interessen også:) Vi synes det er veldig morsomt med all den positive responsen vi har fått og gleder oss til å scrappe med dere alle sammen.
  Påmelding til scrappmedhjertet@hotmail.com

  Camilla

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Hei Linn! Din påmelding er mottatt, kjempemorsomt at du er me:) Se mail fra oss for mer informasjon.

  Camilla
  Scrapp med hjertet

  SvarSlett
 7. Hadde vært fint å få vite hvilke kurs som skal være den helgen før påmeldingsfristen går ut.

  SvarSlett
 8. Vi jobber med kursplanen, så forhåpentligvis er den klar om ikke så lenge:) Det blir helt sikkert LO-kurs med Marie Nitteberg med fokus på å lage egen bakgrunn blant annet. Det blir også med ganske stor sannsynlighet kurs i fargelegging med touch marker tusjer. Ellers er det litt usikkert enda, men det skal komme mer informasjon om ikke så alt for lenge. Så blir det ellers masse utfordringer med premier da:)

  SvarSlett